Search here...
TOP

Sunt Andra Pascu, sotie de calator si mama de doi baieti, Alex si Vlad.

Imi impart cele 24 de ore din zi intre sot, copii si birou. Acasa sunt inventator de jocuri, organizator-sef, stilist, duh magic in bucatarie, dictator al spalatului pe dinti si al mersului la culcare. La birou sunt colega, comunicator pentru branduri din turism si ospitalitate si organizator de evenimente corporate. Am preluat “viciul” sotului de a calatori, astfel ca de 10 ani strabatem globul in 2, 3 si mai nou in 4.

Imi doresc sa gasiti aici sprijin, inspiratie si incurajari pentru calatoriile impreuna cu copiii vostri. O sa va povestesc din experienta proprie si o sa incerc sa va ofer sfaturi atunci cand mi le veti cere. Am calatorit in ambele sarcini si in toate perioadele de bebeluseala, terrible twos, threes and fours :-), am avut zboruri mai scurte sau mai lungi, am calatorit si cate trei segmente de zbor impreuna cu Alex (la intoarcerea din Hawaii), am avut trei segmente de zbor plus o barca impreuna cu Vladut si Alex (spre Maldive), am mers si in croaziera cu copiii, dar si in circuite cu autocarul. Asa ca am foarte multe sa va povestesc.

Printre picaturi as vrea sa va povestesc si despre viata profesionala a unei mame cu doi copii, despre momente de relaxare sau despre momente de haos, despre momentele mele de respiro si mici trucuri care ma tin in picioare si cu zambetul pe buze.

Enjoy! ❤️

Follow @andrapascu

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.